tirsdag 3. mai 2011

Helgetur til Rovaniemi og Happaranda

Helga etter påske dro æ og kjæresten på langhelg til Rovaniemi i Finland. Vi kjørte nedover på torsdags ettermiddag når æ va ferdig på jobb. Vi bodde på City hotell i sentrum av Rovaniemi.

På fredags morran kjørte vi til Happaranda i Sverige. Der var vi på Ikea å shoppa litt. Ble ikke den store handelen, men vi fikk kjøpt nye nattbord, og 2 dvd hyller som æ har ønska meg lenge. Siden dem e over 2 meter lang fikk vi desverre bare 2 stk med oss. I tillegg handla vi litt småting til kjøkkenet. Vi var også på et kjøpesenter der æ overraskende fant en butikk som solgte Esprit klær, så da ble det en ny dongeribukse på meg. Etter litt lunsj og shopping kjørte vi tilbake til Rovaniemi. Vi var å rusla litt i butikkan der også. 

Æ har en venninne som e veldig gla i tingan fra Marimekko så æ måtte bare ta et bilde av butikken. :-)

På kvelden rusla vi rundt i Rovaniemi på jakt etter en koselig restaurant. Dem va det ikke så mange av, men vi endte opp på en restaurant som het Amarillo. Æ bestilte meg fajitas som æ e blitt så gla i. Det va godt, men det kunne ikke sammenlignes med fajitasen på Hard rock café. 

Kjæresten min bestillte en Entrecôte. 

Kjæresten min drakk en flaske øl og på baksiden var det en tydelig advarsel til gravide om at man ikke måtte drikke øl. :-)

Til dessert bestillte vi pannekake med hvit sjokolade moussé og blåbær. Den va utrolig god. :-) 
På lørdagen prøvde vi å finne en annen restaurant å spise på, men ingen andre frista så vi endte opp på samme restaurant igjen. :-) På søndags formiddag starta vi hjemover igjen etter en koselig helg i Rovaniemi. :-)

1 kommentar:

Merethe sa...

Ser ut som dere har hatt en fin tur:)
Å for en fin butikk ;)