onsdag 11. august 2010

Midnattsrocken 2010


Årets Midnattsrock ble ikke helt som planlagt. I år va æ uten eget kamera så det ble tatt veldig lite bilda og dem e tatt med Iphone så kvaliteten e ikke så bra. På torsdagen va det først familiekonsert, men den va ikke det helt store så vi dro før den va ferdig. På kvelden spilte blant anna Wig Wam og DDE. DDE sin konsert va veldig bra. Har ønska å se dem live siden æ begynnte å høre på dem for over 15 år sia. :) Før DDE gikk på scenen regna det litt, men det ga seg fort og før konserten va ferdig skinte midnattsola i øyan på Bjarne Brøndbo.


DDE på scenen. Dem spilte en sang som var litt trist å høre, men den e utrolig fin. Den heter "Det fine vi hadd sammen" og den kan du høre her.


Utsikta fra venninna min sin balkong der vi hadde vorspiel på fredagskvelden.
De her bildan e tatt med venninna min sitt kamera.

Sea Kingen flyr lavt over Brennelvnesset og lekte seg masse over fjorden. Det vi ikke visste da va at dem va på luftetur med gitaristen i Guns´n Roses.

Bildet e tatt utover Porsangerfjorden fra den samme balkongen kl. 23.33 om kvelden. På fredagen spilte det flere band, men det va kun på grunn av Dum Dum Boys at æ va der. Æ gikk desverre glipp av lørdagen på rocken da æ måtte reise til Ramsund. Kan ikke få med seg alt bestandig...

Ingen kommentarer: