onsdag 16. juli 2008

Blåturen 2008

Årets Blåtur med jobben gikk til København fra 1-4.mai. Siden æ aldri hadde vært i København så ble æ veldig fornøyd. Det e en fantastisk by. Noen på jobb hadde vært så kreativ at dem hekla hvite luer til alle oss som va med på Blåturen. Det va utrolig praktisk når det var mye folk rundt oss. Vi fikk også mye oppmerksomhet med de hvite luene og blåe t skjorter med "blåtursnuppene" på. Her e en smakebit av det vi så og opplevde der.


Meg i hovedgata Strøget der vi shoppa hele fredagen.
Vi hadde en felles museumstur og den gikk til et Erotisk Museum. Det ble mye fnising, men det va faktisk et veldig bra museum, anbefaler folk å ta seg en tur innom der hvis man e i København.

Den her gull "figuren" fikk mye oppmerksomhet. Det kom mange gode forslag om hva den kunne brukes til. Noen ville ha den med seg hjem og sette den i hagen og plante "for glem meg ei" blomster rundt. :D Men på grunn av kjipe SAS med sine 20 kg bagasje per pers måtte vi nok la den stå igjen på museet.

På fredags kveld va vi på Hard Rock cafè rett ved Tivoliet. For min del va det første gang æ va på Hard Rock og spiste, det gjør æ gjerne igjen. Etter middag va det tid for nån drinka og selvfølgelig måtte man drikke Cosmopolitan i ekte "Sex & singelliv" stil. Den va knallgod!!


Inngangen til Tivoliet i København
Lørdags formiddag va det tid for litt mere shopping. Vi som bor i Lakselv lar oss ikke stoppe når vi endelig har tilgang til litt mere enn Cubus, Vero Moda og Eurosko. Vi va på et kjøpesenter som heter Fields like utfor København. Der fant vi mye fint å shoppe. :)
Etter shopperunden va det tid for å leke litt turist. Æ og 3 andre kollegaer dro på en maraton turistrunde i københavn. Vi tok taxi fra hotellet til "den lille havfruen" der vi tok de obligatoriske bildan. Så gikk vi inn til sentrum for å se på slottet. Så gikk vi ned hele Strøget og ned til hotellet.
Amalienborg Slott.....trur æ det heter.....:)
Trur æ hadde blitt veldig lei den der jobben.
En kirke vi passerte
På lørdags kvelden va det tid for en tur på Tivoliet. Noen va så tøffe at de tok seg en runde med denne karusellen. Æ som ikke e no glad i høyder sto glatt over.

På Tivoliet va det en butikk der man fikk kjøpt bamser med alt du kan drømme om av tilbehør. Her e et lite utvalg. Men skal junior ha no fra denne butikken bør mor og far ha en saftig pengbok for det va langt fra billig der inne.
Men det va utrolig mye søte ting man kunne få kjøpt der.
Søndagen bar det hjem igjen fra sommer i København til "vinter" i Finnmark. Har i hvertfall bestemt meg for å dra tilbake til København ved en anna anledning.

1 kommentar:

edel sa...

Hei, så masse fine bilder du har lagt ut. Du har virkelig jobba. Fikk lyst å dra tilbake til København.